[Logo]
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Forum rules     [Register] Register / 
[Login] Login 
        Now, by registering on our forum you get a chance to receive giveaway offers, valuable discounts and other great deals! There is no obligation to buy anything - just register and contribute to the forum to take advantage of this great opportunity.
Partner EP 850  XML
Forum Index » Other
Author Message
Szpon



Joined: 02/12/2011 17:48:11
Messages: 1
Offline

Hi,

I've got Partner EP 850 but it doesn't work properly. This is some kind of problem with system booting. After inserting a SD card, system is about to start but after a few seconds, it is shuting down. What should I do?

Thank you very much for all kind of help!
Jerry



Joined: 06/28/2010 05:09:51
Messages: 908
Offline

Szpon wrote:Hi,

I've got Partner EP 850 but it doesn't work properly. This is some kind of problem with system booting. After inserting a SD card, system is about to start but after a few seconds, it is shuting down. What should I do?

Thank you very much for all kind of help!


Hi,

Thanks for your question. Please try a soft reset and sync. If it does not work please try a Hard reset. See instructions on both here. http://www.ectaco.com/posts/list/52639.page

If you decide you want an upgrade to a new EP900 model send me a PM (private message) with the button below and i can give you a quote.

Hope this helps!

Jerry C,
Ectaco Inc
www.ectaco.com


Please make sure you review each threads unique RULES before posting.
 
Forum Index » Other
Go to: